Начало Контакти

WAX Tailor вечеря френски Рататуй в Corso

16.03.2017

Популярният трип-хоп продуцент Уакс Тейлър и музикантите му решиха снощи да опитат какво е да си клиент на български ресторант и как върви нощният живот в София, преди концерта им днес в Sofia Live Club. Музикантът идва за втори път, но едва при това посещение има повече време да се запознае подробно с живота в столицата. Уакс Тейлър и музикантите му вечеряха в ресторант CORSO със запечен френски Рататуй с киноа, глазирани свински ребра по стара австрийска рецепта, поширана сьомга в масло с бадеми и торта с кестени и шоколад. И всичко това поднесено в компанията на италианско вино.

Уакс Тейлър ще представи на живо парчетата от новия пети албум By Any Beats Necessary на 16 март в Sofia Live Club. Ще чуем резултата от пътешествието на WAX през музиката на Америка от 20-ти век и стиловете, повлияли най-силно при създаването на албума. Албумът излезе на пазара на 14 октомври 2016 и отразява намерението на артиста да създаде музика, в която се срещат всякакви музикални стилове и похвати. Без да изневерява на бийтовете, които стоят в основата на творчетовото му, By Any Beats Necessary е комбиниция от blues, psychedelic rock, soul, funk и hip-hop.

Oсвен разнообразни стилове, в албума откриваме и многолики колаборации като парчето Back on Wax с участието на R.A. The Rugged Man, който си партнира с A-F-R-O & Token; Ghostface Killah от Wu Tang Clan, който чуваме в Worldwide; Trick, който се появява в един интимен, и доста личен, дует с Charlotte Savary и песента Bleed away. Kръстникът на ретро соул сцената Lee Fields пък ни покорява с парчето Тhe road is ruff, чийто видеоклип беше официално представен преди броени дни. Екранизация намира и още едно парче от албума For the worst със забележителния глас на новоизгряващата звезда Idil.

Абонирай се за нашия бюлетин