Начало Контакти

Официално отваряне на Corso Ателие за десерти

20.09.2016

От началото на септември, в унисон с пъстрата есен, Corso Улица отвори врати към свят, облян в нови нюанси и ухаещ на шоколад, ванилия, канела и виолетки.

На 29 септември, четвъртък, от 18:00 часа каним вас, нашите гости, на официално откриване на Corso Ателие за десерти. Искаме лично да ви въведем, разходим и покажем отблизо магията на изкуството –  да ви покажем как се правят домашни десерти, да се докоснем заедно до цветовете в палитрата на нашето ателие и да внесем повече топлина и цвят в душата на ежедневието ни.

Ние, от Corso Ателие, ще ви разкажем изкушаващи истории и ще поднесем за вас с много любов и внимание едни от най-сладките десерти, които сте опитвали някога.

Нашият млад и вдъхновен екип от майстор-сладкари, страстни почитатели на изкуството, с палитра от цветове и подправки ще демонстрира как приготвя и рисува пъстроцветните ни десерти, които ще видите на витрините на Corso Улица. Млади артисти ще демонстрират за вас как се рисува десерт, а носещите от вас артиста в себе си ще можете да се присъедините и да ни впечатлите с вашите творчески заложби.  

Повечето от вас започват деня си с чаша ароматно, горещо кафе от Corso Ателие, което е специална селекция кафе – Dabov Specialty Coffee Етиопия Моплако, приготвено по метода на филтрация V60 или Dabov Specialty Coffee Costa Rica Dona Ileana, международен победител в последното състезание Cup of Excellence.  И двете селекции ще бъдат официално презентирани лично от Йордан Дъбов, съосновател на Асоциация на българските баристи и собственик на Първата българска пекарна за специални кафета DABOV Specialty Coffee, специализирана в дистрибуцията на висококачествени кафе напитки.

А знаете ли какво е кафе за ядене? Нашият бариста ще разкаже историята и произхода на тази кафе наслада и ще демонстрира за вас как се прави.

Под меката светлина на ренесансовите фенери музикални изпълнения на живо ще допълват празничната арт атмосфера, изненади ще предизвикат още усмивки по лицата на всички посетители, а звезден прах ще се сипе в изобилие, тъй като гости на вечерта ще бъдат едни от най-известните лица на музикалната, кино и арт сцена в България.

Заповядайте и бъдете част от сладкия свят на Corso Ателие за десерти!

Събитието е отворено за всички желаещи. Вход: усмивки и арт настроение

Абонирай се за нашия бюлетин