Начало Контакти

Историята на CORSO Улица

04.09.2016

Щандовете на Corso Улица предоставяха разнообразие от продукти – всяка сутрин печахме закуски и ви поднасяхме горещо кафе,  готвихме вкусни гозби за обяд, приготвяхме на място в нашата малка работилница  десерти,  продавахме вино, сирена и колбаси. В продължение на две години създадохме приятелство и изградихме доверие с нашите клиенти. Голяма част от вас, нашите гости на Corso Улица, всяка сутрин започваха денят си с чаша ароматно Corso кафе и пухкав кроасан с масло. Много от вас внасяха повече цветове в деня си с домашните десерти, които приготвяхме. И така, ние от Corso, като един лоялен и грижовен домакин, решихме, че е най-удачно да дадем на нашите гости повече от това, което те обичат най-много при нас. Домашни десерти и ароматно кафе!

От пъстрата есен на 2016 година меката светлината от ренесансовите фенери на павираната уличка разкрива красотата на новите нюанси във витрините на Corso.

Ние от Corso Улица смятаме, че десерта сам по себе си е магия, щом е направен с любов и подходящите продукти. Вярваме, че правилната комбинация на продукти от човек с лично отношение към приготвянето на десерт, влияе на хората в позитивен план.

Нашите майстор-сладкари са страстни почитатели на изкуството и с палитра от цветове и подправки рисуват пъстроцветни десерти, разказвайки изкушаващо сладки истории.

Станете част от сладкия свят на Corso Улица, където младият ни екип ни от вдъхновени хора е обединен от едно – любовта към изкуството, десертите и завладяващите аромати на сладко-горчив шоколад, ванилия, лавандула, теменужки, бадеми, канела, джинджифил и много други…

Докоснете  се до магията на изкуството и  вземете част от цветовете в палитрата на Corso Улица само за вас и  внесете повече топлина и цвят в душата на вашия ден.

Абонирай се за нашия бюлетин