Начало Контакти

На най-горното ниво на CORSO е просторният Corso Ресторант с изчистен и елегантен дизайн, а стъклената му витрина отгоре до долу ви разкрива зашеметяваща гледка към Руската църква и светлините на нощна София.

От есента на 2016 г. Шеф Владимир Тодоров е маестрото в кухнята на Corso Ресторант и именно той отговаря за комбинирането на пресни продукти, вкусове, цветове, подправки… И изобщо всичко необходимо до получаването и гарантирането на завладяващо вкусно ястие. 

Концепцията на пролетното му меню е семпла комбинация от най-добрите продукти, вкусове и нестандартна презентация на предложения от националната ни кухня. Препоръчваме ви горещо да опитате Миш-маш с пържено яйце и билкови трохи.   

Няма какво повече да се добави, след като ви споделим, че през април 2016 г. Шеф Тодоров спечели приза „Готвач на България“ в най-голямото кулинарно състезание, организирано от Българска Асоциация на Професионалните Готвачи, като до момента то бе най-мащабното провеждано някога – повече от 130 участника.

За миналата година държи титлата „Най-добър кулинарен студент“ за 2015 г. в САЩ, състезание организирано от American Culinary Federation.

Организирайте вашето сватбено тържество, лично събитие, коктейлно или корпоративно парти при нас.